loading

Show info
KÉPGALÉRIA & REFERENCIÁK

Referenciafotók: Bata Tamás

Copyright 2021 Atenád Kft.

S-KOMPAKT (EVO)

s-kompakt3

Újgenerációs! Az első öntartó rendszer, melybe rejtett módon integrálható több típusú szúnyogháló. Hőhídmentes kialakítást tesz lehetővé, így növelhetjük az energiahatékonyságot, meggátolhatjuk a párakicsapódást, a belső falak penészesedését. Komplett rendszer, egyszerűbb beépítéssel. Újonnan fejlesztett EVO változata további előnyökkel bír.

LÁNCOS RAFFSTORE

lancos_cover720px

Újgenerációs! Forgatható és összegyűjthető lamellái emelőszalagok és döntést végző létrák nélkül biztosítják a működést. Vizuálisan szabadabb, légiesebb megjelenést nyújt, de kialakítása magasabb betörésvédelmi funkciót tesz lehetővé. A rendszer mozgatását a lefutósínek rejtik. Láncos működtetés biztosítja a mozgató mechanizmust, zárt állapotban a feltolásgátlást.

ALAKOS ZSALUZIA

alakos 3

Négyzetestől eltérő nyílászárókra alkalmazható, jelentős felárral. 1. típus (alapeset): elforgatható, de nem összegyűjthető lamellacsomag. 2. típus: elforgatható, és összegyűjthető lamellacsomag Ez esetben a lamellák nem feltétlenül vízszintesen helyezkednek el. Utóbbi esetben a lamellatípus és a megvezetés egyedi tervezést igényel!

C - lamellás

c

A C-80 lamellázat a hagyományosan elterjedt zsaluzia típus, sínes megvezetéssel és esztétikus megjelenéssel.

Z - lamellás

z

A lamellák speciális Z formája alkalmassá teszi a helyiség majdnem teljes besötétítésére is. Építészeti szempontból kedvelt megoldás.

S - lamellás

s

Az S-90 lamellázat a legjobb fényzárást és fényszabályozást biztosító, igen dekoratív külső árnyékolási megoldás.

Minőségi árnyékolástechnikai termékek az Atenádtól!

Minőség | Innováció | Stílus