loading

Show info
KÉPGALÉRIA & REFERENCIÁK

Referenciafotók: Bata Tamás

Copyright 2021 Atenád Kft.

EASYPLAST
műanyag redőny

easyplast-fo

Az ún. “új típusú műanyag redőny”, az Atenád fejlesztése, ma már közismert redőnytípus, nagy népszerűségnek örvend. Külső megjelenését tekintve megegyezik az aluredőny formavilágával. Legfontosabb különbség más műanyag redőnyökkel szemben, az alumínium alkatrészek alkalmazása, mely nemcsak a redőny tartósságát, de esztétikai látványát is növelte. Lehetővé tettük azt is, hogy a redőnyrendszerbe szúnyoghálót lehessen integrálni, beépíteni. Új innovációnkkal a “kombi plusz” kivitellel is alkalmazható.

KOMPAKT
alumínium redőny

kompakt2

Atenád saját gyártású alumínium redőnye. Miben különbözik a Heroal-tól? Tokszerkezete, tokvégei, lefutói, záróléce, alkatrészei magyar gyártású termékek, a redőnylamellák érkeznek a német Heroal-tól. A hazai gyártásnak, szállítási költségek jelentős csökkenésének köszönhetően a végeredmény egy nagyon jó minőségű, kedvező árú redőnyrendszer. Kérhető az új, innovatív “kombi plusz” kivitelben is, amely azt jelenti, hogy a redőnyt Ön szúnyoghálóval és kültéri textilárnyékolóval együtt, egyben is megvásárolhatja!

HEROAL
alumínium redőny

heroal2

Heroal gyári rendszer különleges megoldásokkal, prémium minőségben. Minden alkatrésze Németországból érkezik és Dunakeszi gyárunkban kerül összeszerelésre. Alumínium redőnyök közül elsősorban azoknak ajánljuk, akik a német márkát részesítik előnyben. A Heroal fejlesztette ki az alumínium habkitöltéses redőnyléceket, mely biztosítja a kiemelkedő minőséget, hosszútávú, megbízható működést. Minden alumínium redőnyünk Heroal lécekkel kerül gyártásra. “Kombi plusz” kivitelben is rendelhető.

PERFEKT ST redőnytok

st

Áthidaló helyére építhető redőnytok. Építkezéseknél költségkímélő, könnyen szerelhető, magas műszaki tartalmú, univerzális rendszer. Beépítésével szükségtelenné válik az áthidaló elemek beépítése. Legnagyobb előnye, hogy az építkezés után a redőnytok nem látható sem kívül, sem belül. Redőnytokba az épület teljes befejezése után is beépíthetők a redőnypalástok és szúnyoghálók.

PERFEKT AE redőnytok

ae

Nyílászáróra építhető redőnytok, mely akár komplett, működőképes állapotban kerül beépítésre, így minimálisra csökken a beépítés hibalehetősége. Kimondottan pillérvázas épületekhez  fejlesztették ki, de kiválóan alkalmas régi nyílászárók cseréjénél, új építéseknél is. Nagy előnye az egyszerű falazati kialakítás. Költségkímélő, könnyen szerelhető, magas műszaki tartalmú, univerzális redőnyrendszer.

EXTE Elite redőnyrendszer

exte

Nyílászáróra építhető redőnyrendszer. Új építésnél, felújításnál is alkalmazható. Óriási előnye az egyszerű szerelhetőség, az utólagos szúnyoghálóval való bővíthetőség és az esztétikum (építkezés után a tok sem kívülről, sem belülről nem látható). Zsaluzia fogadására alkalmas kivitel. Variálható struktúra, ugyanazon alkatrészek alkalmazásával, többféle nyitásirány (belülről szemből/alulról) választható.

Minőségi árnyékolástechnikai termékek az Atenádtól!

Minőség | Innováció | Stílus