loading

Show info
KÉPGALÉRIA & REFERENCIÁK

Referenciafotók: Bata Tamás

Copyright 2021 Atenád Kft.

Renson FIXSCREEN

Fixscreen

A legszélállóbb, zipzáras, külső textilárnyékoló. Nem zörög, nem szakad. Prémium minőség. 7 év garancia a zipzáras technológiára, 5 év a meghajtásra.

WINSCREEN

winscreen

Atenád fejlesztés. A textil nem a lefutóban fut vagyis a textil széle nem csatlakozik a szerkezethez. Kedvező ár/érték arány. Külső és vakolható tokos kivitelben.

WINSCREEN Mini

winscreen-mini

Elsősorban kültéri árnyékolásra ajánlott, de minimális tokmérete, filigrán megjelenése és kézi működtetése a beltéri árnyékolásra is alkalmassá teszi.

Renson PANOVISTA

panovista

Sarokillesztett screen, üveg-üveg találkozású nyílászárók árnyékolásához, ahol fontos a zavartalan panoráma. Panovista a sarkokon szabadon lengő textillel, míg a Panovista MAX a sarkokon zipzárral rögzített textillel rendelhető típus, mely zárt állapotban a rovarháló funkciót is betölti.

Renson TOPFIX

topfix-alkep

Vízszintes, zippes, szélálló árnyékoló, Renson szabadalom, melyben  a FIXSCREEN  technológiája ötvöződik a speciális feszítő technológiával. Kiváló télikert árnyékolásra. Külső, belső alkalmazással. TOPFIX MAX a nagy felületek vízszintes árnyékolója, akár 30m2 felett is alkalmazható.

Minőségi árnyékolástechnikai termékek az Atenádtól!

Minőség | Innováció | Stílus