loading

Show info
KÉPGALÉRIA & REFERENCIÁK

Referenciafotók: Bata Tamás

Copyright 2021 Atenád Kft.

Presztízs ROLETTA

roletta

Nagy teherbírású, könnyen kezelhető, 40 mm-es alumínium tengellyel készülő szerkezet, nagy felületek árnyékolására is alkalmas. Oldalfalra és mennyezetre is szerelhető. Gyöngylánccal vagy motoros működtetéssel rendelhető.

Gyöngy ROLETTA

gyongy

Gyöngyláncos működtetésű, 25 mm-es alumínium tengellyel készülő kivitel.  Nyílászárók szárnyaira történő felszereléséhez optimális megoldás. Fényzárása nem tökéletes, hiszen a textil megvezetés nélkül, szabadon áll.

Díszroló

diszrolo

Esztétikus, gyöngyláncos működtetésű roló. Alu tokszerkezet védi a textilt a portól. Oldalsó takaróprofiljai gondoskodnak a fényrések takarásáról. Nyílászárók szárnyaira szerelhető. Bukóablakoknál kiváló megoldás, hiszen nyitáskor a textil a helyén marad.

Tetőtéri ROLETTA

tetoteri

A tetőtéri roletta, ferde síkban elhelyezett nyílászárók egyszerű árnyékolója. Fixen elhelyezett akasztópontokban rögzíthető. A lehúzott textil mellett fényrés marad. Winlux tetőtéri roletta esetén az alumínium takaróprofiloknak köszönhetően nem
látszik a tengely, illetve az oldalsó fényrések is takarásra kerülnek. Bárhol megállítható.

Silent Harmony ROLETTA

silent harmony

A Silent Harmony a roletták egy különleges típusa, melynek fő célja a hangelnyelés / zajcsökkentés. Emellett -az elegáns, bordázott megjelenésének köszönhetően- kellemes belső atmoszférát kölcsönöz az adott helyiségnek. Remek választás például gyerekszobába, hiszen a textil antibakteriális és káros anyagoktól mentes.

Minőségi árnyékolástechnikai termékek az Atenádtól!

Minőség | Innováció | Stílus