loading

Show info
KÉPGALÉRIA & REFERENCIÁK

Referenciafotók: Bata Tamás

Copyright 2021 Atenád Kft.

Roletták

rolettak

A roletták a belső textil árnyékolók egyik legnépszerűbb típusai, melyek ismét reneszánszukat élik. Az exkluzív presztízs rolettán át a tetőtér rolettákig számos típusuk megtalálható. Dekoratívak, a különleges textileknek köszönhetően felöltöztetik otthonát, munkahelyét.

Sávroló

savrolo7

Minimalista enteriőr kedvelt árnyékolója. A textilek felületén párhuzamosan futó sötétítő és fényáteresztő csíkok váltják egymást, így a két egymást követő sáv segítségével szabályozhatjuk a beáramló fényt és a beláthatóságot. Sávroló tok nélküli változata a Sávroló Mini.

Firenzei roló

firenzei

Eleganciáját a párhuzamosan futó, áttetsző anyag teszi különlegessé, melyet fényzáró textillapocskák kötnek össze. Nyitott állapotban zsaluziára emlékeztető, 3 dimenziós látvány hatását kelti, fényáteresztő és fényzáró sávok váltakozásával. Zárt állapotban teljes fényzárást érhetünk el.

Szalagfüggöny

szalagf

Irodák, bankok közkedvelt árnyékolója, de akár otthonunkba is ideális választás. Tökéletes a nagy üvegfelületekkel rendelkező nyílászárók árnyékolására. A karnisok legtöbb esetben a mennyezetre vagy az oldalfalra, a padlóval párhuzamosan kerülnek felszerelésre. A ferde síkban elhelyezkedő karnisok exkluzív megjelenést kölcsönöznek.

Reluxák

reluxak

Az Atenád alumínium és trópusi fából készített reluxák komoly termékfejlesztésen mentek keresztül. Ma már a karnisszerkezet tökéletesen illeszkedik a nyílászáró kialakításához. Működtetésük gyöngylánccal történik, amellyel el lehet forgatni vagy húzni a szerkezetet. Fényzáróságuk kiváló az új technológiáknak köszönhetően.

Minőségi árnyékolástechnikai termékek az Atenádtól!

Minőség | Innováció | Stílus